VIL DU MED PÅ HOLDET?

Vil du være med til at sætte fokus på mundens betydning for hele kroppens helbred og velvære? 

Og blandt andet hjælpe forældre til børn med amme- eller spiseproblemer med at få den rigtige hjælp? 

Så bliv en del af FOMPs bestyrelse! 

Lige nu leder vi efter nye bestyrelsesmedlemmer.
Læs mere om, hvad det går ud på, længere nede på siden.HVAD ER FOMP FOR EN FORENING?

Foreningen for Orofasciale, Myofunktionelle Problemer (FOMP) er en patientforening, der hjælper både voksne og forældre til børn, som har mundmotoriske udfordringer, så de kan finde den rigtige hjælp til problemer med (blandt andet) :

HVAD LAVER VI I BESTYRELSEN?

Vi har mange forskellige opgaver som bestyrelsesmedlemmer. 
Her er tre af dem, vi bruger mest tid på:

Hjælper vores medlemmer

I vores gratis facebookgruppe har vi skabt rammerne for et netværk, der kan hjælpe og støtte dem, der har brug for mere viden om dette brede emne: “mundmotoriske problemer”. 

Vi svarer også selv på spørgsmål og støtter dem, der har brug for det, med hjælp til at finde den behandling, de har brug for.

Påvirker dagsordenen PÅ OMRÅDET

I 2018 kontaktede vi myndighederne for at få dem til at udarbejde retningslinjer for diagnosticering og behandling af stramt tungebånd. Det har resulteret i de nye nationale, kliniske retningslinjer, der udkom i august 2020,  som vi også har siddet med i høringsgruppen til.

I 2021 kommer vi til at arbejde endnu mere for at sætte fokus på de behandlingsmuligheder for stramt tungebånd, der er herhjemme.

Deler vores viden

Et af foreningens vigtigste formål er at udbrede den nyeste viden inden for vores emneområder. Det gør vi blandt andet via facebook, instagram, vores hjemmeside – og forhåbentlig snart også foredrag og kurser.

VI HAR BRUG FOR DIG!

Nogle af vores fantastiske bestyrelsesmedlemmer har i år valgt at prioritere deres tid anderledes, og vi har derfor brug for en håndfuld nye – skal det være dig?

Her kan du læse, hvad vi forventer af dig, hvis du kommer med på holdet – og hvad du kan forvente af os, der allerede er her:

icon fomp

Det er okay, hvis du ikke ved så meget om emnet, og du behøver absolut ikke at arbejde med det til hverdag - vi skal nok klæde dig godt på til opgaven. Det vigtigste er, at du har kendskab til det og har lyst til at bruge noget af din sparsomme fritid på at hjælpe med at udbrede den viden.

icon fomp

Du skal regne med at bruge cirka 1-2 timer om ugen på bestyrelsesarbejde. Det kan fx være at svare i vores facebookgruppe, lave administrative opgaver, skrive artikler til hjemmesiden, søge information, kigge på budgettet eller arbejde på et projekt sammen med andre bestyrelsesmedlemmer.

icon fomp

Vi holder cirka 4 bestyrelsesmøder om året - ud over generalforsamlingen, som ligger sidst i marts. De bliver holdt online via Messenger, og der er mødepligt - det vil sige, at de skal prioriteres (men vi ved også godt, at livet kan spænde ben for den slags af og til.)

icon fomp

Man bliver valgt for 1 eller 2 år af gangen, og det koster 250 kroner i kontingent om året at være medlem.

icon fomp

I år er der flere af vores bestyrelsesmedlemmer, som har valgt at fratræde deres poster, og derfor ryster vi posen mht., hvem der sidder på hvilken stol. Du kan derfor selv have stor indflydelse på, hvilken post du gerne vil have i bestyrelsen 🙂

icon fomp

Det allervigtigste er, at vi har det sjovt med at arbejde sammen. Det er frivilligt arbejde, så det skal være sjovt at lave, og vi leder efter nye medlemmer, som vil være med til at skabe den gode dynamik, som gør, at alle bliver spillet gode.

LYDER DET SOM NOGET FOR DIG?

Sidder du lige nu med den vildeste “YES!”-følelse i maven – og er du bare klar til at blive en del af holdet bag FOMP?

Så skynd dig at skrive en mail til os! 

Vi vil selvfølgelig gerne vide, hvad du kender til emnet “mundmotoriske problemer” – og så vil vi også gerne høre lidt om dig som person.

Hvad går du op i?
Hvordan arbejder du bedst?
Hvor i landet bor du?
Hvad er din helt specielle superpower, som du tager med ind i dit foreningsarbejde?

Brug formularen nedenunder eller send os en mail på: kontakt@fomp.dk
(Skriv “Jeg vil gerne være med i bestyrelsen” i emnetfeltet, hvis du sender en mail)

NB: Hvis vi får flere henvendelser, end vi har brug for, bliver vi nødt til at takke nej til nogle ansøgere. Vi forbeholder os retten til at sammensætte holdet, som det giver bedst mening. Alle vil få svar inden for 14 dage. 

Fortæl lidt om dig selv og hvad du kan bringe ind i foreningen ved at blive bestyrelsesmedlem

DU KAN LÆSE MERE OM FORENINGEN

…på vores hjemmeside, facebook eller instagram